ОРГАНИЗАТОР
.

.
СООРГАНИЗАТОР
.
.
ПРИ ПОДДЕРЖКЕ
.
.

 
СТУДЕНЧЕСКИЙ
ПАРТНЕР

ФЕСТИВАЛЬ
ПАРТНЕР
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 

 

 
 
 
 

 








 
 
 

 

 

 
 


 
 
 
 

 

 
П’ятнадцятий Український студентський фестиваль реклами вітає Офіційного Партнера – Проєкт Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні»

 

 

14.07.2020
Оргкомітет 15-го УСФР із великим задоволенням повідомляє, що Офіційним Партнером Фестивалю став Проєкт Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».
Як відомо, за регламентом Фестивалю Офіційний Партнер УСФР започатковує свою тематичну номінацію. Цього разу це номінація «Виходь на світло–декларуй працю!».Понад 20% зайнятого населення України, а це більше 3,5 мільйона осіб, залучені до повністю або частково незадекларованої праці. Щоб привернути увагу українців до проблеми і масштабів незадекларованої праці, Державна служба України з питань праці за підтримки Європейського Союзу та Міжнародної організації праці реалізує всеукраїнську комунікаційну кампанію «Виходь на світло!». Метою започаткування нової номінації 15-го УСФР є: сприяти підвищенню обізнаності щодо проблеми незадекларованої праці в Україні; сформувати базовий рівень розуміння проблеми цільовою аудиторією; запровадити в інформаційне поле термін «незадекларована праця». Засновник УСФР, голова Спілки рекламістів України, професор Євген Ромат зазначив: – Із задоволенням маю констатувати, що це вже неперший досвід нашої співпраці з Проєктом ЄС-МОП. Ми вже мали приємність колаборації в межах ХІ Національного фестивалю соціальної реклами. Тому я наочно переконався, що шляхетні цілі Проєкта є надзвичайно актуальними. А люди, що працюють над їхнім досягненням, –професійні та мотивовані. Із нетерпінням чекатиму на результати конкурсу за цією партнерською номінацією!
Менеджер Проєкту ЄС-МОП Антоніу Сантуш своєю чергою зауважив:– Номінація «Виходь на світло –декларуй працю!» – це чудова нагода дати можливість студентам, які вже є працівниками чискоро ними стануть або почнуть власну справу, замислитися над проблемою незадекларованої праці, «пропустити» її через себе і зрозуміти, передусім для себе, що це не їхній шлях. Їхній шлях –працювати та вести бізнес згідно з європейськими цінностями! Керівник Державної служби України з питань праці Віталій Сажієнко зазначив: – Держпраці України має сформувати сучасну систему інформаційної підтримки політики запобігання незадекларованій праці, пропагування важливості та стратегічної вигоди подолання незадекларованої праці для суспільства й окремої людини. Для цього слід повною мірою використовувати засоби масової інформації з метою виховання суспільної нетерпимості до потенційних порушників законодавства у сфері праці, а також інформування про наслідки використання незадекларованої праці. Започаткування нової номінації 15-го УСФР значною мірою сприятиме досягненню встановлених цілей.
Оргкомітет 15-го УСФР інформує потенційних учасників, що прийом фестивальних робіт розпочався! Заключні заходи відбудуться 19 листопада 2020 р.в Києві!

 

Довідкова інформація:
15_usfr@ukr.net,
м.т. + 380508890259
(проєкт-менеджер Алла Запруднова).