ОРГАНИЗАТОР
.

.
СООРГАНИЗАТОР
.
.
ПРИ ПОДДЕРЖКЕ
.
.

 
СТУДЕНЧЕСКИЙ
ПАРТНЕР

ФЕСТИВАЛЬ
ПАРТНЕР
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 

 

 
 
 
 

 








 
 
 

 

 

 
 


 
 
 
 

 

 
15-й Український студентський фестиваль реклами: до кінця терміну прийому конкурсних робіт залишилося 12 днів!!!

 

 

01.11.2020

Продовжується прийом конкурсних робіт на творчий конкурс 15-го Українського студентського фестивалю реклами (УСФР). Фестиваль відбувається завдяки партнерській підтримці Проєкту Європейського Союзу та Міжнародної Організації Праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні». Ініційовано проведення двох номінацій: «Виходь на світло – декларуй працю!» та «Найкраще відео про безпеку і здоров’я на роботі».

Крім цих двох значених вище тематичних номінацій конкурсна програма 15-го УСФР відбудеться за такими номінаціями, як відео-реклама, outdoor, print, digital, комплексні соціальні проєкти та ін.

Вимоги до робіт усіх номінацій та умови подання робіт – у Положенні про 15-й УСФР, що розміщено на Офіційному сайті Фестивалю – (http://studfestival.com.ua/USFR_15_polojeniye/). У Положенні означені також форма заявки та адреса, на яку треба надіслати роботу: 15_usfr@ukr.net

Дедлайн подання заявок та робіт – 13 листопада 2020 року, 18-00.

Усі заходи 15-го УСФР, у т. ч. урочисте відкриття, експозиція конкурсних робіт, програма майстер-класів, церемонія нагородження переможців  відбудуться 19 листопада 2020 р., із 11-00 до 18-00. Окремо треба відзначити, що ВСІ заходи пройдуть у режимі онлайн на платформі Zoom. Експозиція робіт буде також розміщена у віртуальній галереї.

Студенти, що подали свої роботи на творчий конкурс 15-го УСФР (та їхні керівники), матимуть можливість відвідати віртуальну експозицію робіт Фестивалю та взяти участь у якості слухачів в онлайн-майстер-класах. Серед спікерів – найавторитетніші професіонали рекламної індустрії України.

Склад журі – ще у стадії формування. Головою Журі вже не вперше працюватиме Анже Йереб (Anze Jereb), Регіональний виконавчий креативний директор BBDO Ukraine & Central Asia.

Нагадаємо, що Фестиваль проводиться в Україні з 2003 р. Його організатором традиційно виступає Спілка рекламістів України. Співорганізатор 15-го УСФР – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут журналістики. Фестиваль у цьому році відбувається за підтримки Всеукраїнської рекламної коаліції.

У числі медіа-партнерів 15-го УСФР – інтернет-ресурси «Соцпортал», Sostav.ua, журнал «Маркетинг і реклама». Більше інформації – на офіційному сайті Українського студентського фестивалю реклами – www.studfestival.com.ua

Час вже закінчувати творчі розвідки та надсилати свої роботи!!!