ОРГАНИЗАТОР
.

.
СООРГАНИЗАТОР
.
.
ПРИ ПОДДЕРЖКЕ
.
.

 
СТУДЕНЧЕСКИЙ
ПАРТНЕР

ФЕСТИВАЛЬ
ПАРТНЕР
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 

 

 
 
 
 

 








 
 
 

 

 

 
 


 
 
 
 

 

 
Майстер-клас для учасників номінацій 15-го УСФР, підтримуваних Проєктом Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні»

 

 

05.11.2020

У середу, 4 листопада відбувся вже третій майстер-клас для учасників 15-го Українського студентського фестивалю реклами – в рамках партнерських номінацій «Найкраще відео про незадекларовану працю» та «Найкраще відео про безпеку і здоров’я на роботі».

Нагадаємо, що ці номінації були започатковані Офіційним Партнером 15-го УСФР – Проєктом Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».

Одразу скажемо, що  вебінар зібрав на платформі Zoom понад 100 учасників. Уперше не змогли взяти участь усі бажаючі! А їм є за чім шкодувати! Бо вебінар пройшов цікаво й корисно!

Від Офіційного Партнера виступив Антоніу Сантуш (Менеджер Проєкту ЄС-МОП), що нагадав учасникам, наскільки актуальними на сьогодні є проблема незадекларованої праці та важливість безпеки та здоров’я на роботі (виступ відбувся англійською мовою). Координатор вказаного Проєкту Софія Литвин поділилася з учасниками досвідом проведення попередніх конкурсів із подібної тематики, нею були також продемонстровані талановиті та ефективні конкурсні роботи.

Рекламну індустрію на вебінарі представив Віталій Капустян, Креативний директор TWIGA Digital Ukraine, володар першого серед українських рекламістів «Золотого Лева» на Міжнародному фестивалі креативності «Канські Леви» (разом із Іллєю Янковським). Віталій також працював у складі Журі 11-го НФСР. Зірковий креатор надав блискучий виступ, що поєднував практичний досвід (у тому числі – й фестивальний), корисні поради та цікаві роботи.

Модератором вебінару виступив координатор 15-го УСФР професор Євген Ромат. Наприкінці вебінару обговорювалися також організаційні питання участі у 15-му УСФР та проєкті «Рекламний Полігон» (осінь, 2020).

Чекаємо від учасників партнерських номінацій ювілейного 15-го УСФР цікавих та якісних робіт!