ОРГАНИЗАТОР
.

.
СООРГАНИЗАТОР
.
.
ПРИ ПОДДЕРЖКЕ
.
.

 
СТУДЕНЧЕСКИЙ
ПАРТНЕР

ФЕСТИВАЛЬ
ПАРТНЕР
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 

 

 
 
 
 

 








 
 
 

 

 

 
 


 
 
 
 

 

 
КОМПАНІЯ LG ELECTRONICS ЗАПОЧАТКОВУЄ НОМІНАЦІЮ «КРАПЛИНА КРОВІ - ЖИТТЯ ЛЮДИНИ» НА СЬОМОМУ УКРАЇНСЬКОМУ СТУДЕНТСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ РЕКЛАМИ

 

 

12.10.2011

 

 

Окрема номінація під назвою «Краплина крові – життя людини» відкрита з ініціативи компанії LG Electronics на Сьомому Українському студентському фестивалі реклами. В її рамках нагородять талановитих дизайнерів, що створять найкращі роботи у форматах: відео-, зовнішньої, печатної, інтернет реклами та дизайну плакатів. Переможці отримають у подарунок цінні призи та втілення їх проектів у життя.

«Ми очікуємо на велику кількість свіжих та цікавих ідей від наших номінантів, - говорить Ірина Хворостяна, маркетинг-директор компанії LG Electronics Ukraine. – І вважаємо, що саме молоді люди мають візуалізувати наш проект, зробити його  простим та зрозумілим своїм одноліткам».

У розвинених країнах світу бути донором дуже престижно, адже це є ознакою  абсолютно здорової та соціально свідомої людини. В Україні ця ситуація, на жаль, прямо протилежна: донорської крові катастрофічно не вистачає, і замість необхідних 12-15 мл на кожну людину припадає лише 8-9 мл.

Соціальний проект LG Electronics «Краплина крові - життя людини» розпочато з метою пожвавити донорський рух та відродити інститут добровільного донорства в Україні, а також долучити до вирішення цих проблем активну молодь та студентство. На сьогоднішній день у проекті вже взяли участь 162 добровільних донори, а також українські зірки: ведуча Даша Малахова, олімпійський чемпіон Денис Силантьєв, хореограф Олена Шоптенко та співак Валерій Харчишин.

Прийом робіт на Творчий конкурс 7-го УСФР до 28 жовтня. Про умови участі в конкурсі із номінації можна ознайомитися на сайті Фестивалю www.studfestival.com.ua.