ОРГАНИЗАТОР
.

.
СООРГАНИЗАТОР
.
.
ПРИ ПОДДЕРЖКЕ
.
.

 
СТУДЕНЧЕСКИЙ
ПАРТНЕР

ФЕСТИВАЛЬ
ПАРТНЕР
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 

 

 
 
 
 

 








 
 
 

 

 

 
 


 
 
 
 

 

 
ПЕРША (УСТАНОВЧА) ВСЕУКРАЇНСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗАВІДУВАЧІВ КАФЕДР МАРКЕТИНГУ, РЕКЛАМИ ТА СУМІЖНИХ ДИСЦИПЛІН

 

 

01.09.2011
.
.
Прес-реліз 01.09.2011

29 вересня 2011 року в місті Києві відбудеться Перша (Установча) Всеукраїнська конференція завідувачів кафедрами маркетингу, реклами та суміжних дисциплін. Конференція відбудеться на базі Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) за адресою: м. Київ, вул Кіото,19, корпус «Д», другий поверх, зала засідань Вченої ради (станція метро «Лісова»).

Організаторами Конференції виступили КНТЕУ та Спілка рекламістів України. Партнер Конференції – провідна українська маркетингова компанія Fedoriv.com За підтримки Української асоціації маркетингу.

До участі у програмі Конференції запрошені завідувачі та провідні викладачі профільних кафедр України та Росії, відомі практики маркетингово-рекламної галузі.

Міcія конференції – подальший розвиток системи підготовки кадрів для маркетингу та реклами в Україні на базі горизонтального об’єднання зусиль працівників сфери освіти, наукової та професійної громадськості, неурядових організацій, національного бізнесу.

Проблеми, що до обговорення:

-  Нові виклики системі підготовки фахівців із маркетингу та реклами, що висуваються сучасними тенденціями інформатизації суспільства та глобалізацією.

-  Подальше удосконалення національних стандартів підготовки бакалаврів, спеціалістів та магістрів із спеціальностей маркетингового та рекламного спрямування.

-  Диджітал-технології та їх вплив на практику сучасного маркетингу та реклами. Завдання системи підготовки фахівців, що витікають із цих тенденцій.

-  Фестивалі та творчі конкурси в системі підготовки професіоналів для маркетингу та реклами.

-  Проблема забезпечення навчального процесу сучасними підручниками та посібниками та ін.

Як відомо, вересень в Україні насичений важливими подіями в маркетингово-рекламній сфері. Оргкомітет Конференції запрошує завідувачів кафедр, викладачів дисциплін маркетингово-рекламного спрямування та аспірантів взяти участь у таких провідних профільних заходах:

      28 вересня Можливість взяти участь у Восьмій міжнародній науково-практичній конференції «Маркетингові дослідження: інструменти та технології» (з 2011 року – нова назва Конференції – Re:Mark). Передбачено пільговий організаційний внесок у сумі 250,00 грн (реєстрація в оргкомітеті за тел.: +38-050-592-65-94 або за ел. адресою: mr-7@ukr.net).

Подробиці на сайті: http://marketing-research.in.ua/

      29 вересня Участь у проведенні круглого столу, пленарного та секційних засідань, безпосередніх заходів Першої (Установчої) Всеукраїнської конференції завідувачів кафедр маркетингу, реклами та суміжних дисциплін у Київському національному торговельно-економічному університеті. Участь безкоштовна.

Подробиці на сайті: http://reklamspilka.org.ua/ukr/276/

      30 вересня Відвідання найбільшої в Україні щорічної 15-ї Міжнародної виставки реклами, маркетингу та медіа REX'2011. Участь у роботі Дня студента на REX'2011. Участь безкоштовна.

Подробиці на сайті: http://rex.ua/index.php?pid=111&programid=19

http://studfestival.com.ua/main/

Учасники Конференцій отримають конференц-пакет, сертифікат про участь у Конференції, CD-диск з доповідями, безкоштовне Запрошення на виставку REX.

Завантажити реєстраційну карту

Додаткова інформація та реєстрація в оргкомітеті:

Кафедра маркетингу та реклами КНТЕУ  

Спілка рекламістів України

Тел.: +38-044-513-23-45

Тел./факс: +38-044-513-23-45; +38-044-417-30-71

М.т.: +38-050-592-65-94

E-mail: MiR_kafedra@ukr.net

Сайт: www.reklamspilka.org.ua