ОРГАНИЗАТОР
.

.
СООРГАНИЗАТОР
.
.
ПРИ ПОДДЕРЖКЕ
.
.

 
СТУДЕНЧЕСКИЙ
ПАРТНЕР

ФЕСТИВАЛЬ
ПАРТНЕР
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 

 

 
 
 
 

 








 
 
 

 

 

 
 


 
 
 
 

 

 
ШОСТИЙ УКРАЇНСЬКИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ РЕКЛАМИ НА УРЯДОВОМУ ПОРТАЛІ

 

 

25.11.2010

Під патронатом заступника Міністра Кабінету Міністрів - Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики Андрія Богдана відбувся Шостий Український студентський фестиваль реклами.
Володарем 1-го місця та Гран-прі стала професійно-трендова робота – відеоролик "Привіт!", виконаний на головну соціально-відповідальну тему фестивалю "Подолаємо корупцію разом".
За свою роботу випускник Івано-Франківського інституту менеджменту Тернопільського національного економічного університету Андрій Смук отримав нагороду та почесну грамоту переможця фестивалю.
Загалом, на суд журі та глядачів було подано 568 студентських  робіт соціальної реклами з 14 номінацій. У їх числі – учасники зі всіх регіонів України, а також представники Росії, Білорусії, Сербії. Переможці отримали дипломи, призи і грошові винагороди.
Заплановано, що незабаром відеоролик-переможець фестивалю транслюватиметься на українських телеканалах у рамках інформаційної компанії, запровадженої Урядом, для формування негативного ставлення громадськості до проявів корупції та хабарництва.

Источник: http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=243841607&cat_id=35884