ОРГАНИЗАТОР
.

.
СООРГАНИЗАТОР
.
.
ПРИ ПОДДЕРЖКЕ
.
.

 
СТУДЕНЧЕСКИЙ
ПАРТНЕР

ФЕСТИВАЛЬ
ПАРТНЕР
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 

 

 
 
 
 

 








 
 
 

 

 

 
 


 
 
 
 

 

 
Круглий стіл «Качай легальне!»

 

 

15.12.2020

 

Європейська Бізнес Асоціація рада запросити вас на онлайн Круглий стіл «Качай легальне!» 15 грудня 2020 року о 14:00, аби обговорити проблему з інтернет піратством в Україні та продемонструвати вдалі зразки соціальної реклами, отримані за результатами партнерської номінації Асоціації в рамках 12-го Національного фестивалю соціальної реклами «Качай легальне!», який проходив 9 грудня в Києві.

 

Ініціатором цієї номінації з боку Асоціації став Комітет побутової електротехніки, адже, на сьогодні склалася ситуація, коли лише 14% користувачів в інтернеті використовують виключно легальний контент. При цьому, виробники та імпортери обладнання мають додатково закладати у вартість гаджетів так званий збір за приватне копіювання. Таким чином, представники легального та соціально-відповідального бізнесу зацікавлені у розширенні кола користувачів легального інтернет-контенту, вирішенні проблеми піратства в України та реформуванні системи зборів з обладнання та носіїв інформації. Модератор круглого столу – Світлана Михайловська, заступник виконавчого директора Асоціації.

 

Запрошені спікери:
· Олександр Романішин, заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
· Євгеній Ромат, організатор 12-го Національного фестивалю соціальної реклами.
· Оксана Миронько, представник журі від Асоціації в номінації «Качай легальне!», Керівник департаменту комунікацій Асоціації.
· Олена Гетманчук, PR менеджер компанії Samsung Electronics Україна.
· Валерій Харчишин, генеральний директор ГО «УААСП».
· Вікторія Куликова, менеджер Комітету побутової електротехніки Асоціації.

 

Круглий стіл запланований на 15 грудня о 14:00 і буде доступний на ресурсі Zoom. Посилання на трансляцію буде доступно після реєстрації.

 

Для участі представників ЗМІ потрібна попередня акредитація, що здійснюється на електронну адресу: oksana.myronko@eba.com.ua Оксана Миронько.

 

Чекаємо Вас на нашому онлайн-круглому столі!